Thema sessie Rood/Blauw/Groen ELCAD

16-11-2016

 

 

Rood/Blauw/Groen is zeer actueel in de Energiemarkt daarom organiseert Betagraphics een interactieve themasessie waarvoor u wordt uitgenodigd. Op welke wijze kan ELCAD voor change engineering ('Rood/Blauw/Groen') een optimale ondersteuning bieden? Het antwoord op deze vraag willen wij graag samen met u bespreken.

Op donderdag 8 december aanstaande organiseert Betagraphics een thema bijeenkomst waarbij het wijzigingsproces (‘Rood/Blauw/Groen’) binnen ELCAD, op proces en procedure niveau wordt besproken en toegelicht.

Voor wie?

Deze sessie is bestemd voor opdrachtgevers en contractors binnen de markt van Energie transport- en distributienetwerken. Voor Project (Lead) Engineers, Project Managers en ELCAD key-users. Per uitgenodigd bedrijf mogen maximaal drie deelnemers uit de hierboven genoemde diciplines zich aanmelden.

Wat zijn de voordelen van deelname?

  • U krijgt kennis (theorie en praktijk) van het wijzigingsproces i.c.m. ELCAD gebruik.
  • U kunt interactief deelnemen aan de discussie.
  • U kunt aanpassingen in ELCAD projecten optimaliseren
  • U krijgt efficiëntie binnen de keten dankzij een betere afstemming van processen en procedures tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Wie is de initiator van de themasessie?

Deze themasessie is geinitiëerd door Betagraphics in samenwerking met Movares. TenneT TSO Nederland ondersteunt deze themasessie door een overlegruimte beschikbaar te stellen en te faciliteren met koffie en thee.

Hoe kunt u zich aanmelden?

DEZE SESSIE IS VOLKOMEN VOLGEBOEKT. Wij plannen een tweede sessie. Heeft u interesse? Laat het ons weten door even contact op te nemen met Charles van der Pluijm, telefoonnummer 074-243 42 45 of per email charles.van.der.pluijm@betagraphics.nl 

 

 

Pagina delen