ELCAD 2020 is er!

25-03-2020

ELCAD 2020 SP1 (7.15)

ELCAD 2020 is er!

En standaard voorzien van Nederlandse bedieningsteksten. Met zijn vernieuwde lijstdialoog beschikt ELCAD/AUCOPLAN 2020 over een modern besturingselement waarin uw gegevens altijd op dezelfde manier worden weergegeven. Effectievere middelen om gegevens te bewerken, zoals meervoudige selectie, sorteer- en zoekfuncties en de mogelijkheid om kolommen te verplaatsen, zijn met de vernieuwde lijstdialoog op meer dan 100 plaatsen automatisch beschikbaar. In ELCAD / AUCOPLAN 2020 zijn in totaal meer dan 70 verbeteringen opgenomen die zijn afgeleid van uw eisen en verzoeken. Lees meer

Download hier de nieuwste versie ›

 

Licenties op my.aucotec.com

Voor klanten met een onderhoudscontract staan op de my.aucotec.com website de nieuwe licentiebestanden klaar. Deze bevatten ook, voor zover van toepassing, de versielicentie(s) ELCAD 2020 en/of Engineering Base 2020.

Geregistreerde gebruikers kunnen daar zelf de licenties voor hun bedrijf downloaden.

FlexNet-licensering:

De nieuwe FlexNet-licentiebestanden op my.aucotec.com voor de versies 2020 zijn geldig tot in 2021.

Geen toegang tot uw licenties en/of niet geregistreerd op my.aucotec.com?

Neem in dat geval contact op met de Betagraphics Helpdesk. We kunnen u vertellen wie de contactpersoon is voor uw bedrijf en dat evt. laten aanpassen.

helpdesk@betagraphics.nl

2       ELCAD 2020 is uit

De grootste vernieuwing in ELCAD 2020 is de vernieuwing van de dialoog voor gegevenskeuze en weergave.

Voorbeelden daarvan zijn o.a.

  •  Stapelbewerking:
  •  De Ader-Editor:
  •  Symboolkeuze:

Met de vernieuwde dialogen is het nu o.a. mogelijk de kolommen/velden van volgorde te veranderen, te sorteren en te zoeken.

Een andere vernieuwing is het toevoegen van de Kabel-Database aan het Objectvenster. Het Tabblad met de Componenten-Database heet nu Databases en biedt zowel toegang tot de Componenten-Database als de Kabel-Database:

Kijk op de Aucotec website voor een overzicht van alle ELCAD 2020 vernieuwingen

ELCAD 2020 New Features

Pagina delen