Onze consultants staan voor u klaar
Het goed beheren van bedrijfsinformatie is cruciaal voor iedere onderneming. Naarmate de onderneming groeit en het aantal medewerkers toeneemt, gaat het beheren van informatie echter niet meer vanzelf

Advies & Consultancy

Wij voorzien u graag van gedegen advies

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, willen wij met u “de vraag achter de vraag” achterhalen. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossing wij adviseren en hoe deze oplossing een antwoord geeft op uw vraag. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten. Onze aanpak: Wij zijn een pragmatisch en nuchter Twents bedrijf en we vinden wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij gaan voor een goede en gezonde samenwerking en niet voor de snelle deal! We zullen de gestelde doelen samen met u nastreven.

Advies en Consulting

Betagraphics RDS-PP Consulting

Wij merken dat steeds meer bedrijven, met name in de sectoren Energie (opwekking & distibutie), Offshore en Process (food & chemical), zich verdiepen in de RDS-PP® normering. Meer dan logisch want voor een goed (adaptief) Asset beheer is allereerst een goede Asset codering noodzakelijk. RDS-PP levert alle handvatten deze codering snel, eenduidig en op een gestandaardiseerde wijze te implementeren. 
RDS-PP (Reference Designation System for Power Plants) is namalijk een gestructureerde Codering Standaard, voor componenten en samenstellingen, gebaseerd is op de ISO/IEC 81346 standaard. In vele gevallen vervangt RDS-PP de (oudere, in de energiewereld bekendere, maar in de praktijk vaak net iets te beperkte) KKS Norm.

Wilt U ook optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden en voordelen van de RDS-PP? Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.
Of volg een van onze RDS-PP trainingen.

Benieuwd wat Betagraphics voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.