Engineering Solutions & Systems
Engineering is een deel van een groter geheel

Bespaar tijd en geld bij het ontwerpen van uw projecten

Ontwerpgegevens worden op meerdere plaatsen binnen de organisatie en daarbuiten gebruikt. Goed gegevensbeheer is een must. Dat vraagt om een goed uitgewerkte IT integratie en de juiste applicaties welke rekening houden met de ontwerp-levenscyclus.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Onze Managed Engineering oplossing biedt u de mogelijkheid om processen, installaties en machines tot in detail te ontwerpen, in kaart te brengen en te ontsluiten. Met onze standaard en klantspecifieke VBA wizards bieden wij u alle mogelijkheden om het ontwerp tot in het kleinste detail in kaart te brengen.

Onze oplossing is voorzien van een geautomatiseerd revisiebeheer om wijzigingen van gegevens bij te houden. Alle documenten die benodigd zijn om de installatie in kaart te brengen (zoals foto’s, pdf’s en AutoCAD tekeningen) kunnen aan hetzelfde project worden gekoppeld, zodat uw documentatie compleet en overzichtelijk is.

Ontwerpen

Met onze engineeringsoplossing helpen wij u tijd en geld te besparen bij het ontwerpen van uw projecten. De productontwikkelaar zal in het project alle specificaties van het product vastleggen. Op het moment dat deze specificaties zijn vastgelegd wilt u natuurlijk direct starten met de ontwikkeling, productie en documentatie van het product. Hiervoor bieden wij u onze Managed Engineering oplossing.

Vaak kunnen deze specificaties meteen gebruikt worden als input voor onze engineeringsoplossing. De oplossing genereert automatisch uw (basis) documentatie aan de hand van de specificaties (Basic Engineering). Dit levert u direct veel tijdwinst op in het engineeringsproces. De engineer en/of elektro constructeur kan vervolgens verder met de “Detail Engineering” van het project

Engineering Software

Betagraphics biedt u de volgende Engineering Software oplossingen:

Engineering Base

ELCAD

AUCOPLAN

Koppelingen en integraties

U kunt veel tijd besparen door de beschikbare data te delen met producenten, leveranciers en verschillende disciplines binnen uw bedrijf. De behoefte aan informatie is per ontvanger of applicatie verschillend. Door onze oplossingen te koppelen met applicaties van andere disciplines (in uw bedrijf of bij derden), optimaliseert u uw informatiestromen.

Benieuwd wat Betagraphics voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.