Engineering Base Maintenance

EB-Maintenance stelt technici in staat om op eenvoudig wijze de resultaten van hun werk door te geven, die gelijk in de database van EB worden opgeslagen.

EB Maintenance voorziet in de mogelijkheid dat monteurs tijdens productie, inbedrijfstelling of service gelijk de laatste wijzigingen op de tekeningen aangeven. De engineeringafdeling beoordeeld en zorgt ervoor dat de actuele gegevens worden bijgewerkt.  

Tijdens het ontwerpen van de installatie wordt er veel aandacht besteed aan het vastleggen van de ontwerpgegevens. In de praktijk zien we dat vervolgens de documentatie vaak niet meer volledig wordt bijgehouden. Met EB-maintenance kunnen installaties wel consequent worden beheerd. Actuele informatie is de basis voor het oplossen van storingen, gepland onderhoud en uitbreidingen. Met EB-Maintenance zijn de Worksheets met alle informatie van de installatie volledig naar wens op te maken. Hierdoor kunnen technici zelf de benodigde informatie verzamelen, ordenen en op eenvoudige wijze afdrukken of exporteren naar meer dan 20 verschillende formaten. Met EB-Maintenance blijft installatiedocumentatie actueel.

Actuele as-built tekeningen zijn online via EB-Maintenance toegankelijk.

Lees meer over deze aanvullende EB-applicatie en de directe koppeling tussen de technische gegevens en de onderhoudsplanning.