Aucotec
Maximum power for Engineering

Over AUCOTEC

AUCOTEC AG software heeft 40.000 gebruikers wereldwijd. AUCOTEC AG met het hoofdkantoor in Hannover, omvat additionele Duitse ontwikkelcentra in Frankfurt en Constance, vier regionale distributie en support branches evenals een wereldwijd netwerk van vestigingen en partners. AUCOTEC AG ontwikkelt engineering software voor de gehele levenscyclus van machines, plants en mobiele systemen – gebaseerd op 30 jaar ervaring. 

Betagraphics werkt al ruim 25 jaar samen met AUCOTEC. De oplossingen van AUCOTEC varieren van procesdiagrammen via proces controle, en elektro engineering voor omvangrijke plants tot modulaire kabelboom ontwerp voor de automotive industrie. AUCOTEC realiseert de koppeling tussen bedrijfsprocessen met haar unieke engineering platform.

Create Synergy – Connection Processes

Het platform Engineering Base is het resultaat van AUCOTEC’s brede ervaring met speciale oplossingen in de sectoren machine en plant constructie, proces control, energie distributie en kabelboom ontwerp. Het database gestuurde concept heeft niet alleen voor een groot aantal klanten bedrijfprocessen geoptimailseerd, maar ook een totaal verschillene projectaanpak ten opzichte van bestaande conventionele elektrotechnische projecten tools. Volgens de experts van AUCOTEC de hoogste efficiency kan alleen worden bereikt door netwerk gebruik en samenwerking tussen de verschillende disciplines.

Betrouwbaar en klant georienteerd

“In de afgelopen tijd heeft AUCOTEC een positieve ontwikkeling ondergaan, die zich nog steed voortzet. Dit maakt AUCOTEC trots maar desalniettemin ziet AUCOTEC dit succes als een verplichting – aan alle klanten alsmede voor het groeiend aantal medewekers. Het succes van AUCOTEC is hoodzakelijk gebaseerd op intensieve samenwerking met haar klanten. De focus van AUCOTEC is gericht op het ondersteunen van klanten in het realiseren van haar doelen”.

Horst Beran, CEO

Onze focus is toekomst gericht

"Onze klanten waarderen de stabiele, eerlijke en langdurige samenwerking met AUCOTEC. Met een grote focus op de toekomstige uitdagingen van onze klanten en het grote aantal technologische marktleiders onder onze klanten, slagen we erin om gedurende de laatste vijf fiscale jaren onze omzet met meer dan 70% te verhogen. Mede dankzij de grote loyaliteit en de expertise van onze medewerkers, zullen we dit succes voort kunnen zetten."

Markus Bochynek, Executive Officer

Toonaangevende technologie

“AUCOTEC biedt geintegreerde oplossingen in alle fasen van de levenscyclus van procedures en electro-technische systemen, installaties en van concept tot en met in bedrijfsstelling. Nu kunnen onze klanten hun voormalige gescheiden processen, samenvoegen in een centrale database die ze in staat stelt een enorme optimalisering te bewerkstelligen. Het grote succes van Engineering Base in de verschillende doelmarkten is gebaseerd op vele jaren ervaring, innovatie en uitstekende dienstverlening. Dat bewijst ons technisch leiderschap en is de basis van de groei van AUCOTEC”.

Uw  Vogt, Executive Officer

 

Engineering Base

Is een innovatief gereedschap voor elektro engineering: het kan voor iedere job worden gebruikt en is voor ieder werkproces aanpasbaar. Bovendien is het snel en flexibel in zake aanpassingen.

ELCAD

Is ontworpen voor het ontwerpen van besturingsdocumentatie voor elektrotechnische engineering in elk formaat. Op basis van haar brede performance, biedt de oplossing ondersteuning voor bedrijfsspecfieke workflow en technische specialisatie, inclusief hydraulische en pneumatische systemen.

AUCOPLAN

Ondersteund bedrijven op gebied van planning en werking van de proces controle systemen.  Veel bekende grootschalige projecten in het domein measurement en control engineering en plant construction zijn uitgevoerd  door middel van AUCOPLAN.

 

Check voor meer informatie over AUCOTEC de website