Microsoft

Betagraphics is lid van het Microsoft Partner Network. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen met Microsoft en geeft het toegang tot expertise. Daarbij is Betagraphics een partner met silver en gold competenties. Partners met gold competencies tonen aan dat ze op specifieke gebieden met betrekking tot bedrijfsoplossingen over een constant hoge kwaliteit en inzet beschikken. Een gold competency toont volgens Microsoft aan dat onze klanten kunnen vertrouwen op eersteklas capaciteiten.

Om een competency behalen stelt Microsoft strenge eisen. Voor onze gold compentency bijvoorbeeld dienen wij tenminste vier medewerkers met een MCP certificering te hebben, dient onze salesdesk certificaten te behalen op het gebied van licensering en moet er jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek worden uitgevoerd. Betagraphics voldoet al jaren aan deze eisen.

Naast de eisen die Microsoft aan onze theoretische kennis stelt vindt Betagraphics het vooral belangrijk om praktijkkennis in huis te hebben. Onze engineers en consultants werken allen dagelijks met Microsoft producten in kritische business omgevingen. Kennis van Microsoft Server 2008, SQL, Exchange 2010 zijn dan ook noodzakelijk. Zeker in combinatie met de gebruikte hardware, virtualisatie technieken en onderliggende storage wordt het verschil tussen een stabiele of een instabiele omgeving gemaakt.

Benieuwd of Betagraphics u kan helpen met uw Microsoft infrastructuur? Aarzel niet en neem contact op.

Bezoek de website voor meer informatie over Microsoft