Training ELCAD Basis

Deze training vormt de basis voor iedere ELCAD gebruiker. Na afloop kunt u zelfstandig tekeningen maken met ELCAD. De training is naast overdracht van kennis gericht op verkorten van benodigde tijd per tekening. De volgende onderwerpen komen  onder andere aan bod:

  • Algemene gebruikersinterface;
  • Projectbeheer;
  • Tekeningbeheer;
  • Tekenen in ELCAD;
  • Ontwerpen van schema’s;
  • Produceren van lijsten.

Na de training weet u de juiste structuur in uw tekeningen aan te brengen. U bent bekend bent met de mogelijkheden van het systeem waardoor u efficiënt uw documentatie opzet.  Efficiëntie ontstaat ook door zoveel mogelijk informatie uit uw tekening te hergebruiken. U kent de beste manier om de kopieerfunctie te gebruiken zodat u niet alleen nauwkeurige schema's kan maken, maar ze ook kan behouden. U heeft daarmee meteen een gedetailleerd overzicht van de huidige status van het werk.

Onze professionals laten u het systeem ontdekken door middel van praktische oefeningen met daarnaast feitelijke kennis over de details. Ze tonen onder meer het juiste gebruik van testroutines en evalueren met u de afgeleide documentatie zoals klemmenlijsten en stuklijsten.

Voor wie bedoeld

U bent ontwerper of tekenaar en wilt ELCAD gebruiken als tool voor efficiënt elektrisch ontwerpen. Gewenste vaardigheden: U kunt elektrotechnische schema's lezen en u beschikt over basiskennis van Windows.

Duur van training: 4 dagen.

Check in de Trainingskalender op welke data de trainingen plaats vinden 

Prijs: op aanvraag

Klik hier om je direct aan te melden
Pagina delen