Training Engineering Base Plant Solution

Engineering Base Plant Solution is de tool voor het totale I&E engineering process. Met dit platform kunt u uw complete proces ontwerpen maken. Zowel de Proces Engineering als de Detail Engineering. De complete workflow voor engineering van klantorder tot en met de technische documentatie. Inclusief directe uitwisseling van uw 3D-gegevens van en naar 3D CAD-tekensystemen.

Proces Engineering begint met het opzetten van een Plant structuur middels het definiëren van een Process Flow Diagram (PFD). Met de Tool-Palette leert u hoe de P&ID samen te stellen. Vloeistofstromen en Chemische substanties worden gedefinieerd wat resulteert in een Mass Balance overzicht. U definieert de leidingen in de P&ID en configureert de relatie met de apparatuur. Via een Rule-Based Design creëert u de Logic Diagrams.    

Detail Engineering voor het opzetten van de P&ID diagrammen inclusief sensor en motor loops. U leert Loop Diagramen aan te maken met de Typical Manager. Het traject wordt vervolgd door de PLC-adressen geautomatiseerd toe te kennen. Naast een Instrument Specification stelt u een Hoop-Up Diagram samen. Tot slot worden de P&ID-signalen gerepresenteerd in een Function Diagram. 

Met beide training leert u de essentiële functies van het systeem, en u vergroot uw Plant Engineering vaardigheden met behulp van vele praktische voorbeelden. 

Voor wie bedoeld

U bent een I&E proces engineer, projectleider of electrical/software engineer en bent bekend met de basisfuncties van Windows en MS Office. U wilt uw engineering proces met behulp van Engineering Base naar een hoger niveau tillen.

Duur van training:

  • Proces Engineering 4 dagen  
  • Detail Engineering 4 dagen  

Check in de Trainingskalender op welke data de trainingen plaats vinden

Prijs: op aanvraag

Klik hier om je direct aan te melden