Betagraphics is de specialist in het implementeren, onderhouden en beheren van technische documentmanagement oplossingen

Oplossingen

Het goed beheren van bedrijfsinformatie is cruciaal voor iedere onderneming. Naarmate de onderneming groeit en het aantal medewerkers toeneemt, gaat het beheren van informatie echter niet meer vanzelf. Er moeten dan specifieke maatregelen getroffen worden om het beheer van informatie in goede banen te leiden. Wij kunnen uw organisatie begeleiden in dit traject en daarbij concrete oplossingen aandragen.

Wij assisteren en adviseren dan ook vanaf de eerste behoefte analyse tot aan het uiteindelijk gestructureerd en fysiek opslaan van al uw (digitale) informatie. 

Information Management Solutions

Engineering Solutions Systems

Benieuwd wat Betagraphics voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Onze afdeling Information Management Solutions is gespecialiseerd in het implementeren, onderhouden en beheren van technische documentmanagement oplossingen. Daar waar generieke documentmanagement oplossingen hooguit Microsoft Office integreren, is het onze specialiteit om al uw technische applicaties op te nemen om (engineering)documenten en projecten te beheren.

Lees meer over Information Management

Onze afdeling Engineering Solutions & Systems is gespecialiseerd in het implementeren, onderhouden en beheren van engineeringoplossingen om uw engineeringdata om te zetten in documenten. Wij onderscheiden hierin basisontwerpen, detailontwerpen en ontwerpen van productieomgevingen.

Lees meer over Engineering Solutions & Systems

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, willen wij met u “de vraag achter de vraag” achterhalen. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossing wij adviseren en hoe deze oplossing een antwoord geeft op uw vraag.

Lees meer over Advies & Consultancy

Ons streven is het voorkomen van problemen. Lukt dat niet, dan zorgen wij voor een snelle, adequate aanpak van vragen en problemen door professionele mensen met een hoog kennisniveau. Daarbij vinden we het belangrijk dat de gemaakte onderhoud- en beheer-afspraken passen bij uw organisatie.

Lees meer over Beheer & Support