Betagraphics Information Management
Wij weten als geen ander dat, juist in het informatie tijdperk, kennis van essentieel belang is voor het voortbestaan van een organisatie

Information Management

Onze afdeling Information Management Solutions is gespecialiseerd in het implementeren, onderhouden en beheren van technische documentmanagement oplossingen. Daar waar generieke documentmanagement oplossingen hooguit Microsoft Office integreren, is het onze specialiteit om al uw technische applicaties op te nemen om (engineering)documenten en projecten te beheren. Onze management oplossingen bieden u de garantie dat u op het juiste moment de juiste informatie met de juiste status paraat hebt voor ontwikkeling, onderhoud of beheer van uw installaties, machines en netwerken. Onze software wordt met name gebruikt door asset owners en contractors.

Kennismanagement

Wij weten als geen ander dat, juist in het informatie tijdperk, kennis van essentieel belang is voor het voortbestaan van een organisatie. Om deze kennis efficiënt te kunnen delen is het van groot belang dat deze op basis van haar eigenschappen overal, dus ook binnen de inhoud van systemen en documenten, gevonden kan worden. Hiervoor moet onder andere binnen de inhoud van documenten gezocht kunnen worden. Onze kennismanagement systemen maken dit voor u mogelijk.

Enterprise Content Management (ECM) 

Document Management (DM)

Asset Information Management (AIM)

Engineering Data Management (EDM)

Information Lifecycle Management (ILM)

Informatie opslaan is een kunst

Het heeft alleen zin om informatie op te slaan, als deze ook weer snel teruggevonden kan worden door iedereen die deze informatie nodig heeft. Dit blijkt echter niet zo eenvoudig als het lijkt.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Het goed beheren van bedrijfsinformatie is cruciaal voor iedere onderneming. Naarmate de onderneming groeit en het aantal medewerkers toeneemt, gaat het beheren van informatie echter niet meer vanzelf. Er moeten dan specifieke maatregelen getroffen worden om het beheer van informatie in goede banen te leiden. Wij kunnen uw organisatie begeleiden in dit traject en daarbij concrete oplossingen aandragen. Wij assisteren en adviseren dan ook vanaf de eerste behoefte analyse tot aan het uiteindelijk gestructureerd en fysiek opslaan van al uw (digitale) informatie.

Benieuwd wat Betagraphics voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.