Trainingen

Volg onze trainingen nu ook online!

De trainingen en opleidingen van Betagraphics volg je nu ook online. Zo kun jij jezelf en/of je team (blijven) ontwikkelen. Bekijk hieronder het volledige online opleidingsprogramma, live en op afspraak.

Online trainingen

Ga in een live online training, verdeeld over 2 of meer dagdelen, met de beste vakexpert(s) aan de slag. Klik op een training voor meer informatie.

training

Betagraphics heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van trainingen. Op het gebied van Engineering Solutions bieden wij cursussen aan voor zowel Engineering Base (EB) als ELCAD. Daarnaast leveren we ook maatwerk trainingen gebaseerd op specifieke klant wensen en configuraties. Op het gebied van Information Management bieden we maatwerk trainingen voor Meridian en AutoCAD. De trainingen worden veelal in-company gegeven en zijn gebaseerd op de specifieke configuratie binnen uw organisatie en het opleidingsniveau van de deelnemers.

Information Management

Meridian op maat

AutoCAD op maat

Aanmelden kan telefonisch of via training@betagraphics.nl 

Engineering Solutions

Betagraphics biedt de verschillende Engineering Base (EB) en ELCAD trainingen meerdere keren per jaar aan. Het karakter van onze training is intensief en persoonlijk. Wij streven daarom naar groepen van maximaal 6 tot 8 cursisten.

U kunt zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden. De trainingen worden bij Betagraphics in Hengelo gegeven, afhankelijk van de groepsgrootte kan de training ook in-company plaatsvinden. 

Een training bijwonen? Wij zien uw komst graag tegemoet!

Aanmelden voor een training kan telefonisch, telefoonnummer: +31 (0) 74- 243 1283.

Check hier op welke data de trainingen plaats vinden:

Trainingskalender 

 

 

 

 

 

Pagina delen